Не верувате дека можете да го заспиете бебето за 60 секунди? Тајната се крие во овој трик! (ВИДЕО)

Долгоочекуваното бебе е веројатно најголемата среќа која може да ја доживее едно семејство. Сепак и покрај силната љубов и радост, родителите се често многу уморни и ненаспиени додека бебето се навикне на новиот свет и додека го воспостави ритамот на спиење.

Некои луѓе имаат среќа па не мораат да смислуваат посебни начини да го заспијат своето бебе, но има и такви кои се мачат со саати.

Со помош на овој трик можете да го заспиете бебето за помалку од една минута.

Овие родители го објавија ова видео во кое го заспиваат нивното тримесечно синче со обично хартиено марамче.

Погледнете како:

Видео на денот