Најубавата спортска водителка повторно е слободна, Дилета Леота ја одби брачната понуда

Иако нема официјална потврда, убавата италијанска спортска водителка Џилета Леота и турскиот актер Џан Јаман повеќе не се заедно. Дилета Леота оваа година беше дел од разни шпекулации и приказни, дека за Нова година беше заедно со Златан Ибрахимовиќ, потоа дека е во врска со синот на претседателот на Рома, а потоа се појави и … Продолжи со читање Најубавата спортска водителка повторно е слободна, Дилета Леота ја одби брачната понуда