Кучињата скитници повторно напаѓаат! Двајца скопјани пријавиле каснување!

На 12.04.2019 год. во 20.05 часот З.К (74) од Скопје пријавил дека на бул. „Јане Сандански“ бил каснат од  куче скитник во пределот на десната нога.

На 13.04.2019  година  во 00.50 час. Н.Б(45) од Скопје во Полициската станица од општа надлежност во Драчево пријавила дека на 12.06.2019 година околу 23.00 часот во паркот ,,Бранители“ нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник во пределот на левата надколеница.

Видео на денот