Криел дрога во подрум

При претрес на домот на 44-годишниот Х.М. од гостиварското село Чегране, полицијата најде три кеси со марихуна. Спакуваната дрога тој ја чувал во подрум. Х.М. е уапсен, а против него МВР најави дека денеска ќе поднесе кривична пријава.

Видео на денот