Кражба на оружје во Театар Комедија

На 11.04.2019 во ПС-Центар од страна на Националната установа Театар Комедија пријавена е кражба на гасен пиштол, револвер и електрошок, што се употребувале во претстави.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот, велат од полициската станица Центар.

Видео на денот