Кој е градоначалник на Општина Карпош?

Кој е градоначалник на Општина Карпош? Ваквото прашање ќе ви се наметне доколку добиете електронска порака од градоначалникот на оваа општина, Стефан Богоев. Името на градоначалникот е сменето, не не и фотографијата, на која стои поранешниот градоначалник, Стевчо Јакимовски. Па така, на мејл ќе добиете порака од Стефан Богоев, градоначалник на Општина Карпош, но со фотографија од Јакимовски.

Пиар службата изгледа заборавила на овој детаљ.

Видео на денот