„Јога со Гога“: Силјановска ги повикува граѓаните на јога дружба

Кандидатката за претседателка од ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова за утре ги повика граѓаните од Охрид и Струга на едночасовна јога дружба. Настанот кој е споделен на нејзината официјална Фејсбук страница е насловен „Јога со Гога“.

-Сите јогисти од Струга, Охрид и околината Ве поканувам на едночасовна јога дружба на зелената површина покрај Куба Либре плажата во вторник од 10:30, стои во повикот.

Видео на денот