Гејтс еднаш годишно поминувал викенд со поранешната девојка, Мелинда го одобрувала тоа!

Откако Бил Гејтс објави дека се разведува од сопругата Мелинда по 27 години брак, неговиот приватен живот се најде во центарот на вниманието на јавноста, а посебно внимание привлече интервјуто на Гејтс од 1997 година, во кое тој откри дека еднаш годишно поминува еден викенд со поранешната девојка Ен Винблад. Добиј ги најважните вести, бесплатно …

Гејтс еднаш годишно поминувал викенд со поранешната девојка, Мелинда го одобрувала тоа! Read More »