Дац: Билјана Беличанец беше мојот Петар Пан, замина во Недојдија

Прераната смрт на актерката Билјана Беличанец, која беше пронајдена обесена во својот стан во Скопје ја шокираше актерската фела и воопшто Македонија. Драган Спасов Дац со емотивен статус на Фејсбук се прости од актерката.

-Билјана Беличанец беше мојот Петар Пан. Полетна како никој од нашата бранша, леташе високо со своите улоги и оддаваше цврстина на маж, но беше кревка, како кокиче. Замина во Недојдија…, напиша Дац на својот ФБ профил.

Видео на денот