Чудно воскресение во Сремски Карловци – Саша го погребаа во петокот, се појави жив во Нови Сад, семејството шокирано

Во Сремски Карловци, во петок, 16 јули, семејството го погреба Саша Станков. Два дена подоцна, излегува дека Саша е жив, а дека во семејната гробница е нивниаот сограѓанин.

Видео на денот