Без струја делови на Сарај и Кисела Вода

струја

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат:

Од 9.15 до 10.15 часот корисниците од дел од с. Рашче (општина Сарај).

Од 7.00 до 12.00 часот објектите во околината на продавницата за мебел „Карат“ на ул. „Борис Трајковски“ бр. 10. (општина Кисела Вода).

Видео на денот