АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Семејството трага по Трајан Трајановски (84), исчезнал во четвртокот во Катланово

Трајан (84) е последно виден во четвртокот во околината на Катланово
Осумдесет и четиригодишниот Трајан Трајановски исчезнал во четвртокот во околината на Катланово. Облечен е во жолт дуксер, сини тренерки и црна капа.
Семејството трага по Трајан и замолува секој што има каква било информација да ги контактира на телефонскиот број 070 384 470.

Видео на денот