Оставката на директорот на едно од најмоќните холивудски стидија доаѓа окако актерката Кирк призна дека била во врска со 54-годишникот и дека таа врска почнала од 2014 година, кога двајцата една вечер уживале со мартини.

Медиумите информираат дека директорот и актерката си размениле СМС пораки со кои Тсуџихара и ветува улога во филм на актерката. Таа потоа и играла во улогата во филмот How to Be Single, за потоа да учествува и во ,,Осумтемина на Оушн” , во продукција ан Ворнер Брос.